Zie ook:
Home - Gillette

Gillette

Gillette Fusion gold limited edition

Gillette Fusion Gold Limited Edition   Gillette heeft destijds een belangrijke collectie¬†op de markt gebracht, namelijk de Gillette Fusion Gold Limited Edition. Het is een limited edition omdat het voor de Olympische Spelen is gepresenteerd. Het handvat is voorzien van een gouden kleur, zodat ook jij je een winnaar voelt, net als een winnaar bij de Olypische Spelen. Wanneer je ... Read More »

Gillette Venus ProSkin Sensitive

Een fijne oplossing voor vrouwen met een gevoelige huid die snel last hebben van een ge—órriteerde huid na het scheren: de Gillette Venus ProSkin Sensitive scheermesjes. Een heerlijk zacht en glad scheerresultaat is hiermee voor iedereen bereikbaar. Je kunt nu zonder problemen je mooie gladde benen onder een rok showen of tiptop verzorgd flaneren op het strand.   De Gillette ... Read More »

Gillette Venus Tropical

Als je als vrouw op en top verzorgd voor de dag wilt komen met een zijdezachte huid die heerlijk glad aanvoelt, probeer dan eens de Gillette Venus Tropical mesjes. Zo ben je verzekerd van het comfort en resultaat waar het populaire merk Gillette om bekend staat. De scheermesjes, waarmee je ook je bikinizone kunt scheren, zijn voorzien van de nieuwste ... Read More »

Gillette Sensor 3 Sport

Wil je een langdurig glad scheerresultaat, kies dan voor natscheren en gebruik hiervoor scheermesjes van een goede kwaliteit. Investeer in scheer- en verzorgingsproducten die bij je type huid passen en bezuinig niet op scheermesjes. Het gevolg is dat je dan echt tevreden in de spiegel kunt kijken! Je kunt bijvoorbeeld de Gillette Sensor 3 Sport scheermesjes gebruiken, waarmee je je ... Read More »

Gillette bikinitrimmer

Scheren voor vrouwen Vooral in de zomer als het weer meezit en men massaal naar het strand trekt of een zwembad opzoekt, moeten de benen en bikinilijn weer bijgewerkt worden. Alhoewel er verschillende methodes zijn om van de overbodige lichaamsbeharing af te komen, kiezen nog steeds veel vrouwen voor het scheren van de haren. Dit kan zowel met een elektrisch ... Read More »

Gillette Venus Pro Skin

De Gillette Venus Pro Skin is het perfecte mesje voor een super glad scheerresultaat zonder huidirritatie. De kop is uitgerust met vijf dicht op elkaar geplaatste flinterdunne mesjes die soepel en snel over de huid glijden. Hierdoor wordt het resultaat uitstekend en voel je achteraf nauwelijks irritatie.   Super glad resultaat zonder irritatie De Venus Pro Skin serie staat bekend ... Read More »